За нас
За нас

Здравейте, ние от „Дивата шипка“ сме семейна ферма за производство и преработка на биологични орехи и лимец. В основата поставяме природата и естествения ритъм на екосистемите. Вярваме, че земята е най-ценният ни ресурс, и това ни мотивира да се грижим за нея така, както бихме искали тя да се погрижи за нас, като ни дава здравословна и пълноценна храна.

Нашите продукти се отглеждат по възможно най-щадящи методи на обработка и селектиране.  Резултатът е екологично чисти продукти, които произвеждаме за вас. Нашите висококачествени продукти олицетворяват стремежа ни за пълноценен и здравословен живот.

Мотивацията ни се корени в производството на чиста храна и продукти с доказоно качество. Стриктно се придържаме към различни видове проверка на качеството и лабораторен контрол. Работим с местен клон на реномирана немска компания за сертификация на земеделски продукти - CERES България с код BG-BIO-04.

За нас е важно и клиентите ни да са сигурни, че консумират здравословни и органични продукти.

Наша основна цел е продуктите с марка „Дивата шипка“ да са символ на доверие, качество и да носят частичка от нашия положителен заряд, при вас – нашите клиенти.