За нас
За нас

Дивата шипка е семейна ферма за производство и преработка на биологични орехи и лимец. Мотивацията ни се корени в производството на чиста храна и продукти с доказоно качество. Стриктно се придържаме към различни видове проверка на качеството и лабораторен контрол. Работим с местен клон на реномирана немска компания за сертификация на земеделски продукти - CERES България с код BG-BIO-04.

 

Ние сме Ани и Деян Герасимови - мечтатели, пътешественици, изследователи и любители на природата в най-чистата ѝ форма. Може би именно това ни подтикна да се насочим към земеделието и преработката на суровините, които отглеждаме и обработваме лично.

 

Вярваме, че земята е най-ценният ни ресурс, и това ни мотивира да се грижим за нея така, както бихме искали тя да се погрижи за нас - като ни дава здравословна и пълноценна храна. В основата поставяме природата и естествения ритъм на екосистемите. Тази идея ни води във всеки етап от работата ни - от избора на конкретен метод за обработка на земята, до вида на пакета, в който нашите продукти достигат до вас. 

 

Отделяме внимание на детайлите и лично участваме във всеки етап на работата - отглеждане и грижа, събиране, обработка, преработка, пакетиране и визия на продуктите ни. Всеки пакет, който достига до вас е насипан, пакетиран и етикиран ръчно и с внимание.

 

Всеки нов продукт преминава през дълъг процес на валидация и подобрения, преди да бъде предложен на сайта ни. Вдъхновението ни за нововъведения обикновено идва от личните ни хрумки в кухнята. Ако нова рецепта се хареса на нас, се захващаме с по-прецизната ѝ разработка, следва “проверка” в най-близкия ни кръг от роднини и приятели, след което споделяне с по-големи и “шарени” групи. Така на всеки етап имаме възможност да получим обратна връзка и да настроим вкусовете и визията, преди да пуснем официално продукта за продажба.  

 

Но, също така знаем, че единственото сигурно нещо е промяната, за това сме винаги отворени към вашата обратна връзка и идеи. 

И бъдете сигурни - очакват ни още много нови предизвикателства и успехи.